Yaşam

Canlı Yayında Ağladı: 12 Yaşındaki Kızını Kaçıran Adamı Koruyan Annenin Sözleri Esra Erol’u Çıldırttı!

Eski eşinin 42 yaşındaki arkadaşı tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Sıla’nın babası, çocuğunu arayan Esra Erol’a katıldı. Sıla’nın annesi, hakkındaki iddiaları yanıtlamak için stüdyoya geldiğinde ortalık karıştı. Sıla’nın annesi Ayşegül, “Kızım Mehmet’i kaçırdı” dedi. Sözleri Esra Erol’u adeta çıldırtıyordu. Esra Erol, annenin sözleri ve tavırları üzerine gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=kK4Y-…

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un programında Orçun Kalafat, 12 yaşındaki kızının eski eşinin arkadaşı 42 yaşındaki Fatih Mehmet Dinç tarafından kaçırıldığını iddia etmişti.

Daha sonra Sıla Tuana’nın annesi Ayşegül canlı yayına gelerek kızını kaçıran Fatih Mehmet Dinç’i savundu. O dönemde Sıla ve Mehmet’in Taksim’de çekilen görüntüleri yayınlandı.

Orçun Kalafat ile Sıla’yı aramaya gelen büyük teyze Cevahir Hanım stüdyoya gelince Ayşegül sinirlendi ve canlı yayından ayrıldı. Bunun üzerine Esra Erol, annesi Ayşegül’ü ikna etmeye çalıştı.

Ayşegül inatla stüdyoya dönmeyince Esra Erol, “Sıla kaybolunca bu tepkiyi verirlerse sevinirim” diyerek, “Çıksınlar, ben uğraşamam” diyerek tepki gösterdi. BT.”

Ardından gözyaşları içinde Erol, “Buradan çocuk şubesini arıyorum. Fatih Mehmet Dinç isimli şahıs 12 yaşındaki Sıla’yı yaklaşık bir yıldır mağdur eden bir adam. En son Taksim İmam Adnan sokağında görülmüşler” dedi. .Bu görüntüler bize gönderildi.Ben bu ülkede adalet istiyorum çocukları biz koruyacağız.Sıla’ya ve Sıla gibi evladımıza sahip çıkamıyorsak hepimize yazıklar olsun.”

“Bir anne bana ‘Birlikte gittiler’ dedi. Sıla bulunduktan sonra elini sıkarsa yazıklar olsun derse, bu anne de gereken cezayı çeksin, ‘Çocuğum kaçırılıyor’. Vermezse o anne de cezasını çeksin, annesinden eve gelen sevgilisinden bu çocuğu koruyamıyorsak bize yazıklar olsun.”

“Çocuğumu kaçırdı.” ‘Kızım kaçırıldı.’ “Hepinizden utanın. Fatih Mehmet Dinç’i koruyorlar. 42 yaşındaki adamı, annesini, sevgilisini koruyor. Uyuşturucu var, fuhuş var, her şey var. Yemin ederim bu konunun takipçisi olacağım. Bu adam girecek.”

“Günlerdir bu konuda kendimi tutuyorum. Sakin bir şekilde yayına devam etmeye çalışıyorum. Bildiğim o kadar çok şey var ki hiçbirini açıklama gereği duymadım. Ama bir baktım ki bu anne sahiplenmiş. 42 yaşındaki bu adama yazıklar olsun. Çocuğu mağdur eden adamı sistem hiçbir şekilde koruyamaz. Şikayetinden vaz geçse de koruyamaz. ilk defa duydum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu