Haber

Disiplin kuruluna sevk edilen Ertugan’dan Akşener’e: Kime, nasıl tuzaklar kurduğunu konuşalım

DÜZGÜN Partisi’nde kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilen Musa Ertugan, Genel Başkan Meral Akşener’e tepki gösterdi.

Ertugan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akşener hakkında bazı iddialarda bulunarak, “Konuşulacak çok şey var. Bu saatten sonra konuşuruz” dedi.

MHP’nin 2016’daki genel cumhurbaşkanlığı seçimine işaret eden Ertuğan, “2016 MHP cumhurbaşkanlığı yarışında Sinan Ogan hakkında benden ne istediğinizi, milletimizin nasıl bir tuzak bilmesini istediğinizi bize anlatın.”

Ertugan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Disiplin mi, Çok Teneke, sence …..

“Vay Emek Dolandırıcı. Vay …….. Yıl 2015 Beni Aradınız. Verdiğiniz söz ve umutlar üzerine ömrümün 8. yılını verdim. 3 isim mülkümü sattım. en zor günlerimde sen istedin diye yanından ayrılmadım.seni yanımda görünce kendime güvenim geldi musa önderim dedin bana.ben ailemden uzak kaldım.bunda hakkım var..sen en çok bana hakkını ver dedi Musa sen önderdin yani sende benim hakkım olduğunu biliyordun sözlerinle yetinmedin bizi kullandın maddi manevi doydun bizi malzeme.Yoldaşlarınıza adil davranmamışsınız.Bizim sayemizde orada oturuyorsunuz ve yetkilisiniz.Yıl 2016 eşitlik o günlerde bana dedi ki bu hanım olmasa nasıl direnirdi sen bana bize mi çok sinsiydin son güne kadar her kesiği kullandın konuşacak çok şey var bu saatten sonra konuşuruz tuzakları kuranları konuşalım 2016 MHP cumhurbaşkanlığı yarışında anlat bize Sinan Ogan konusunda benden ne istiyorsun, nasıl bir tuzak kurmak istiyorsun, milletimiz bilecek. tanık… Ayrıca Musa Lider, Bana bir mesaj göndermişsin, yoksa hepsini yapacağım. Elimde Whasap mesajınız var. Dediğini yaptın. her kesiği tam tersine yaptın. Ben de hain.. Partide insanları birbirine düşürdünüz, sonra da onlardan kurtulmak için oyun kurdunuz. Ayrıca rahmetli Fatih Doğrucan ile yazışmalarının bir kısmı bende var. Paylaşacağım. ve milletin kararı. Bundan sonra yeni kurbanlar bulup onları kullanmanıza, parti içinde davacıları birbirine düşürmenize engel olmaya çalışacağım. Yıllardır maskeli yüzünü anlatacağım. Onu kitap haline getireceğim. doğruyu söyleyerek. yukarıda belirttiğim gibi. Parti kurulana ve 2018 genel seçimlerine kadar bana hep hakkını helal et derdin. cevap vermemiştim Şimdi söylüyorum… Haram olsun… Haram olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu