Haber

Bakan Karaismailoğlu: Normal hayata dönüş için eğitimin başlaması önemli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, afet bölgesinde eğitimin başlamasının hayatın normalleşmesi adına değerli olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ta depremlerin vurduğu Adıyaman’ın 5 ilçesinde bugün eğitime yeniden başlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Beşpınar Eğitim Yerleşkesi’ndeki öğrencilerle görüşmeye geldi.

Beşpınar Eğitim Kampüsü’nde LGS ve YKS’ye hazırlanan 1200 öğrenci bugün eğitimine başladı. Çadır sınıflarda sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dünyanın en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş’ta depremlerin izlerini silmek için yoğun bir mücadele verildiğini söyledi. Adıyaman’ın da aralarında bulunduğu bazı illerde eğitimin yeniden başladığını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, “Şehir merkezindeyiz. Beşpınar Eğitim Yerleşkesi’ni yaptık. Çok pahalı ekip arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız çadırlar kurup çok büyük bir eğitim kampüsü kurdular. yoğun emek.Bugün itibariyle burada 1200 öğrenci ile eğitime başladık.Burada hem YKS hem de LGS sınavlarına hazırlanacaklar.Bu kadar külfetli günlerden sonra artık normal Bunlar hayata dönüş için değerli çabalar.Öğrencilerimiz hem dönüyor. eğitimlerine ve sosyal hayata katılmalarına yardımcı oluyoruz” dedi. Eksikleri olan Türkiye’ye yakışır işler bunlar. Bizler de tüm bakan arkadaşlarımızla birlikte bölgelerimizde vatandaşlarımızın yanındayız, onların dertlerinden endişe duyuyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu