Haber

Ahlat’ta Fame Futbol Turnuvası düzenlendi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen Fame Futbol Turnuvası ile 40 yaş üstü eski futbolcular yeşil sahada bir araya geldi. Ahlat Gençlik SporKulübün Fame Karma adıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve “Sağbetullah Balcı” anısına oynanan 40 yaş üstü futbol turnuvasına 4 takım katıldı.

Ahlat Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen turnuva saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından kura çekiminin ardından Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’ın ilk vuruşuyla maç başladı. Oldukça çekişmeli geçen maçlar renkli görüntüler oluşturdu. Turnuvayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Ahlat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Örken, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğim turnuvaya hoş geldiniz. spora olan ilgiyi arttırmak adına “Etkinliğe emeği geçen kardeşlerimizi davet ettik. Yarın final maçımızdan sonra konserde olacaklar. Halkımızın ilgisi de çok yüksek. Organizasyonu üstlenmekten mutluluk duyuyoruz. Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Şöhretler karması içerisinde ilerlemiş yaşına rağmen futbol oynayan 68 yaşındaki Nahit Horosan, “Ahlatlıyım. 68 yaşındayım. Burada yıllarca amatör olarak futbol oynadık. Bizi burada birleştirmenin en güzel örneğini onlar sayesinde veriyorlar. Torunumun yaşındaki gençlerle futbol sayesinde tanışıyoruz. Bu çok güzel bir çalışma. umarım devam eder. İnşallah daha mükemmel olur” dedi.

52 yaşındaki Oğuz Kalender, “Bu turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dışarıdaki arkadaşlarımızla burada gerçek bir samimiyet vardı. Artık herkes herkesi tanıyor. Tanımadığımız insanları da tanıyoruz. Oynuyoruz. 30 yıl önce birlikte futbol oynadığımız arkadaşlarımızla futbol oynuyorduk. O zamanlar burası toprak bir sahaydı, top oynuyorduk. Şimdi imkanlar daha iyi ve aynı duyguları yaşıyoruz.” Turnuva yarın final maçı ve ardından Cluster Imera konseri ile sona erecek. – BİTLİS

bayramorenhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu