Teknoloji

Yeni VR Gözlük Canon’dan Geldi

VR alanında yeni modelini tanıtan Canon, konser gibi canlı etkinliklerde farklı bir deneyim sunacağına vurgu yaptı. İşte yeni modelden detaylar.

Fotoğraf ve kamera sektörünün önde gelen markalarından olan Canon, VR alanındaki yeni gelişmesiyle sektörde önemli bir gelişme kaydetti. Yeni VR başlığı tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirket, kullanıcıların evlerinde otururken konser alanlarındaki deneyimini yaşayabileceğini ve canlı performans odaklı modeliyle yepyeni bir dönem başlatacağını açıkladı.

Yeni VR Gözlüğü Canon’dan Geldi

2022’de Tanıtılan Teknolojiyi Kullanıyor

Farklı kamera ve sensörlerle desteklenen yeni ürün, canlı müzik etkinliklerinin birden fazla açıyla kaydedilmesi sayesinde karma gerçeklik deneyiminin yaşlanmasını sağlıyor. Mekan kısıtlamasını ortadan kaldırarak gelişmiş bir deneyim sunacak olan Canon, yeni modeline çok güveniyor. Yeni modelde Canon’un 2022’de tanıttığı MReal X1 kulaklığını ve teknolojisini temel alıyor.

Bu teknolojisiyle Japonya’da öne çıkan ve VR alanında en iddialı markalardan birisi olan Canon, teknolojinin geleneksel konserlerdeki sınırlamalardan kurtulmayı, izleyicilerin farklı konumları keşfetmesini ve performanslarla yepyeni bir düzeyde etkileşim kurmasını sağlayacağını söyledi. Canon’un yeni modeli etkileyici geniş bir görüş alanına sahip.

Yeni VR Gözlüğü Canon’dan Geldi

Tanıtıma rağmen Canon yeni modelin ne zaman satışa sunulacağını ve geliştirmeleri konusundaki detayları aktarmadı. Bu nedenle pazarda şu an için Canon’un VR ürününü denemek mümkün değil. Meta Quest 3 gibi giriş seviyesi seçeneklerin yer aldığı sektörde Canon’un attığı adım, rekabetçi bir sektörün gelişimine katkı sağlayacak.

gulsehir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu