Haber

Kanada’da bir öğretmen Müslüman öğrencilere LGBTQ Onur Yürüyüşü etkinliklerine katılmadıkları için sert tepki gösterdi.

Kanada’da bir öğretmenin, kurumun düzenlediği LGBTQ Onur Yürüyüşü etkinliklerine katılmayan Müslüman öğrencilere sert tepki gösteren ses kaydı internette viral oldu. Okul, öğretmenin bu davranışı nedeniyle yargılanmayacağını duyurdu.

Klip başlangıçta Twitter’da bir milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Bire bir görüntülerde, bir öğretmenin okuldaki Onur Yürüyüşlerine katılmayan Müslüman öğrencilere bağırdığı duyuluyor. Kimliği belirsiz öğretmen ses kaydında şunları söylüyor:

“Bir şeyler olduğunu düşünseniz de düşünmeseniz de kabul edilebilir buluyorsanız… Okulda Pride etkinlikleri olduğunu düşünüyoruz, değil mi? ‘Oh, sorun değil çünkü alışveriş merkezinde takılarak fikrimi göstereceğim.”

Öğretmen, Ramazan Bayramı’nda Ramazan Bayramı’nı kutlayan öğrencilerin de sınıfta bulunduklarını belirtiyor. Diyor:

“Biz Ramazan’ı kutladığımızda buradaydılar… Sınıfa senin doğru olduğuna inandığın şeye, dinine saygı gösteriyorlar, değil mi? Bu iki taraflı bir durum! Kendin için saygı görmek istiyorsan, Dininiz, ten renginiz ne olursa olsun ön yargılı olmayın” dedi. İstemiyorsan, farklı olan insanlara da saygı göstermelisin.

akcakocaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu