Haber

Kocaelispor Eski Futbolcularıyla Bir Araya Geldi

Siyahi kulübün eski oyuncularıyla bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte konuşan Önder Koyun, “Kocaelispor’da son yıllarda olmayan güzel bir birlik var. Artık herkes Kocaelispor’un etrafında kenetlendi, güzel bir birlik sağlandı. Bu birlik ve beraberlikle bu birlik ve beraberliği yakalayacağımıza inanıyorum. Kocaelispor’u hak ettiği yere taşıyın.”

Kocaelispor yönetimi ile 1966 yılından bu yana yeşil-siyahlı formayı giyen futbolcular kahvaltıda bir araya geldi. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un ev sahipliği yaptığı etkinliğe, eski futbolcuların yanı sıra kulübe hizmet eden teknik yöneticiler de katıldı. Lider Koyun, Passolig kartları düzenlenerek eski sporcuların maçlarda ağırlanacağını kaydetti. Organizasyon sonunda eski futbolculara Kocaelisporlu atkı hediye eden Lider Koyun, “Kocaelispor büyük bir camia olarak biliniyor. Biz de bu büyüklüğü taçlandırmak zorundaydık. 1966’dan bu yana kulübümüze hizmet eden tüm futbolcuları bir araya getirdik. Onların görüşlerine önem verdiğimizi ve Kocaelispor’umuzun şu anda hedefe giden yolda neler yaptığını gösterdik.” “Bu tür şeylere katkı sağlayacağını düşünerek istişarelerde bulunduk. Son yıllarda yaptığımız en iyi toplantılardan biri olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Kocaelispor’u hak ettiği yere götüreceğimize inanıyorum”

Kocaelispor’un Trendyol 1. Lig’deki iyi gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Lider Koyun, “Kocaelispor geçmişte şampiyonluklarda ve Türkiye kupalarında büyük iz bıraktı. Bu noktada Türkiye’nin önemli teknik direktörünü ve takımını ligin başına getirdik. Yaptığımız transferler herkes tarafından takdirle karşılanıyor.” Bildiğiniz gibi bugün puan bazında ikinci sıradayız. Bugün Kocaelispor’un hak ettiği lige çıkması için gereken tüm unsurları gösteriyor. Biz yönetim olarak hedefe yönelik elimizden gelen her türlü katkıyı sağlıyoruz. Kocaelispor’da son yıllarda olmayan güzel bir birliktelik var. Büyükşehir belediyesi lideri lider olsun. “Sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, sendikalar, önyargılı veya tarafsız herkes artık Kocaelispor etrafında kenetlenmiş, güzel bir birlik sağlanmıştır. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlikle Kocaelispor’u hak ettiği yere götüreceğiz. “dedi.

Alper Boğuşlu: “Çok şükür buradaki zamanımız geçti”

Kocaelispor’un eski kalecilerinden ve bir süre A Milli Futbol Takımı’nda da kaleci antrenörlüğü yapan Alper Boğuşlu, “Bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Hepimiz için çok anlamlı. Uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla Kocaelispor’un başarısı için görev paylaşımında bulunduk. Kocaelispor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Buradaki maçlara davet edildik. İnşallah onların da görüşlerini paylaşırız. Kocaelispor’un tüm maçlarda bu şampiyonlukta elde etmesi mutluluk verici. Kocaelispor’da oyuncu olarak çalıştım. Teknik direktör olarak da görev aldım. En önemlisi de hem maddi hem de manevi olarak çok şey öğrendim. Bunu başardığımı düşünüyorum. Çünkü 9 yıl futbolculuk, 3 yıl da teknik direktörlük yaptım. Yurt içi ve yurt dışında önemli maçlar oynadık, eğlendik. 2. lig şampiyonluğu, 1. ligde kupa şampiyonluğu kazandım. Teknik direktör olarak, Yine kupa şampiyonluğunu da kazandı, biri Trabzonspor’dan, diğeri Beşiktaş’tan. Bunu finalde aldık. Bundan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Burada bu kadar vakit geçirmemiz yeterli. Biz de onlarla gurur duyuyoruz. “Kocaelispor’a yeni başarılar, kupalar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Katılımcılar

Programda yeşil-siyahlı kulübün eski teknik yöneticileri Güvenç Kurtar ve Engin Korukır ile eski futbolcular yer aldı; Erhan Aslan, Nihat Köksal, Ahmet Asena, Sümer Yüzer, Metin Karabıyık, Murat Kandil, Ramiz Soydaş, Soner Alp, Bülent Gemici, Veli Akbaş, Baha Ün, Kamil Öztezer, Bülent Gürbey, Mustafa Pakyürek, Mustafa Çapanoğlu, Fevzi Açıkgöz, Murat Vatansever , Aydın Artarlar, Cem Sinan Vergül, Engin Öztonga, Cenker Aziz Dirlik, Metin Özkan, Tuncay Akgün, Alper Boğuşlu, Osman Karakaya, Orhan Öztürk, Metin Karabıyık, Bülent Özer, Nuri Çolak, Mehmet Teoman Özkan, Barbaros Kırdar, Bülent Baturman, Turgay Ersönmez, Hakan Arıkan, Özden Öngün, Faruk Yiğit, Zihni Kaya, Senad İbriç, Mahmut Aydın, Yetenekli Danabay, Erol Usta katıldı. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu