Teknoloji

İddia: Yeni Bir PlayStation Taşınabilir Konsolu Geliyor

Video oyun bölümünün değerli sızıntı kaynaklarından biri olan Tom Henderson, Sony’nin bugün Insider Gaming’de yayınladığı bir raporla yeni bir çalışmayla karşımıza çıkacağını iddia etti. Henderson’ın yaptığı paylaşıma göre PlayStation markasıyla oyun segmentinin zirvesinde yer alan dev şirket, yeni bir taşınabilir oyun konsolunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Alınan bilgilere göre yeni PlayStation el konsolu şimdilik” Q Lite Kod adı var”. Şu an için cihaz hakkında resmi bir bilgi bulunmasa da bazı özelliklerinin neler olabileceğine dair ipuçları bulunuyor.

PS5’in oyun kumandasına benzeyeceği söylenen yeni taşınabilir konsolda bulut oyun standı bulunmayacak

Sony’nin telefonlar için denetleyicisi “Omurga Bir”

Henderson’a göre yeni konsol, bağımsız bir cihazdan daha fazlası. PlayStation 5’e kimin ihtiyacı var? Bir donanım olacak. Ayrıca, cihaz bulut oyun desteği Olmayacağı da bildiriliyor. Tezlere göre “Q Lite”, Sony’nin PlayStation video ve ses çıkışlarını oyun oynamak için başka bir cihaza iletmesine olanak tanıyor. Uzaktan Oynatma” özelliği yer alacaktır.

Bunların dışında yeni taşınabilir konsol 1080p ve 60 FPS Özelliklerle geleceği ve her zaman internete bağlı olması gerekeceği söyleniyor. görünüş açısından PlayStation 5 için oyun kumandasıbenzeyecek ve 8 inç LCD dokunmatik ekran bilgi gelecektir. Uyarlanabilir tetikleme ve dokunsal geri bildirim gibi özellikleri cihaz üzerinde görebileceğimizi de ekleyelim.

Q Lite olarak isimlendirilen yeni el konsolunun ne zaman tanıtılacağına dair şimdilik bir bilgi yok. Ancak 2024 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. PlayStation 5 Pro’dan Önce Olabileceğine dair söylentiler var. Yani cihazın çok da uzak olmayan bir gelecekte tanıtılabileceğini söyleyebiliriz.

halfeti-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu