Haber

Suudi Arabistan’dan altı yeni elektronik vize türü

Suudi Turizm Otoritesi, dünyanın dört bir yanından gelen tüm turistleri ağırladığını bir kez daha vurgularken, Turizm Bakanlığı’nın duyurduğu bu yeni tesis, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri ziyaret vizesi sahipleri için de yeni bir tesis. Avrupa Birliği ülkelerinden birinde ve Birleşik Krallık’ta Schengen vizesi sahibi olarak. veya Amerika Birleşik Devletleri’nin daimi sakinleri, Dışişleri Bakanlığı’nın web sitesi aracılığıyla elektronik vize başvurusunda bulunabileceklerdir.

TURİSTLERİN İŞİ DAHA KOLAY OLACAK

Bu yeni tesisler, hac mevsimi dışında umre yapmak isteyenler, turizm, etkinlik, stant ve konferanslara katılmak isteyenler, tıpkı daha önce kümelere sunulanlar gibi, vize alma olanaklarına ekleniyor. kapı. Ayrıca bu yenilik, farklı ülkelerden gelen turistlerin seyahat deneyimlerini önemli ölçüde optimize etmeyi amaçlıyor.

Bu duyurunun, Suudi Turizm Otoritesi ve devlet kurumları ile ortakların çabaları sonucunda hayata geçirildiği söyleniyor. Suudi turizm destinasyonlarında Suudi Arabistan’a gelen turistlere daha fazla kolaylık sağlamak, ziyaretçi deneyimini geliştirmek ve seyahatlerini zenginleştirmek için çalışmalarını sürdüren; İlham verici deneyimleri, doğal, iklimsel ve kültürel çeşitliliği ve güçlü bir etkinlik gündemini keşfetmek için yıl boyunca Krallığın tüm bölgelerinde mevcut olacak.

ELEKTRONİK VİZE NEREDEN ALINIR?

Vize almak isteyenlerin Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesi www.mofa.gov.sa’yı ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

“Suudi Arabistan Ruhu” web sitesi (www.visitsaudi.com/ar/travel-regulations), tüm ziyaretçilerin ilk bilgileri girdikten ve uygun vize türünü seçtikten sonra hızlı bir şekilde Krallığa seyahat etmelerini sağlar.

BİRÇOK SEÇENEK MEVCUTTUR

Ayrıca farklı turist paketlerinin bir araya getirildiği bir paket, nitelikli ve uluslararası etkinliklerden oluşan bir program ve birçok ilham verici turizm deneyimi var. Mekke ve Medine’yi ziyaret edenler için deneyimi zenginleştirecek birçok seçenek ve paket de mevcuttur.

SORUNU CEVAPLA

Daha fazla bilgi için, günün her saati sekizden fazla dilde soru ve yorumları kabul eden Turist Bakım Merkezini (telefon numarası 930) arayın veya “Twitter” sosyal medya platformunda @AskVisitSaudi ile iletişime geçin.

 

KAYNAK: HABER7

omerliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu