Haber

Otomobille çarpışan motosikletteki Tevfik hayatını kaybetti, kardeşi ağır yaralandı

ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü Fahri Oğuz (41) ağır yaralanırken, kardeşi Tevfik Oğuz (25) hayatını kaybetti.

Kaza, dün Zeytinada Mahallesi Sazak mevkiinde meydana geldi. Anamur’dan Gazipaşa istikametine seyir halindeki kimliği belirsiz sürücünün 07 HHV 59 plakalı otomobili, Fahri Oğuz’un kullandığı 07 E 0172 plakalı motosikletle çarpıştı. Devrilen ve 20 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü Fahri Oğuz ile arkasında oturan ağabeyi Tevfik Oğuz yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı kontrolde Tevfik Oğuz’un hayatını kaybettiğini belirledi. Oğuz’un cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza mahallinde ilk müdahalesi yapılan Fahri Oğuz, Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu kritik olan Oğuz, buradan Alanya’daki hastaneye sevk edildi.

ARABA O’nun Kuzenleri

Öte yandan kazaya karışan otomobilin Tevfik ve Fahri Oğuz kardeşlerin amcalarının oğlu NO ile bağlantılı olduğu belirlendi. Jandarma, kazanın ardından terk edilen araçtakileri yakalamak ve sürücünün kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

incesuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu