Yaşam

Kızılcık Şerbeti nerede çekiliyor? Hangi şehir ve ilçede çekiliyor? Dizideki üniversite nerede? Kızılcık Şerbeti dizisi çekimleri nerede gerçekleşti?

Yapımcılığını Faruk Turgut’un yaptığı, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı, çok yakında ekrana gelecek yeni dizi “Kızılcık Şerbeti”. Setten ilk kareler basına yansıdı. Dizinin nerede çekildiği merak edildi. Peki Kızılcık Şerbeti nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekiliyor? Kızılcık Şerbeti dizisi çekimleri nerede gerçekleşti? Dizideki üniversite nerede? Dizideki Milenyum Koleji nerede, hangi il ve ilçede?

KIZILCAĞI ŞERBETİ NEREDE YAPILIR?

Dizi Genelde İstanbul ve ilçelerinde çekilmektedir. Dizide yer alan kolejin İstanbul Ataşehir’deki özel bir koleje ait olduğu düşünülüyor.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği ‘Kızılcık Şerbeti’nin tanıtımı yayınlandığı günden bu yana Türkiye’nin gündeminde yer alıyor. Gerçekleri aynı ama kültürleri farklı iki ailenin çocukları Tabiat (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör) yıldırım gibi evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları anlatan Kızılcık Şerbeti, izleyenleri birbirine yapıştıracak. Her hafta ekrana.

KIZILCAĞI ŞERBETİ OYUNCULARI

Barış Kılıç

Evrim Alasya

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

İyi Haber Uzmanı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu