Haber

Kadirli Marangozlar Sitesi Esnafları Yol ve Kanalizasyon Sorununa Tepki Gösterdi

BURHAN DEMİRCİOĞLU

osmaniye Kadirli ilçesindeki Marangozlar Sitesi esnafı yol ve kanalizasyon sorununun çözülmemesine tepki gösterdi. Kadirli Marangozlar Kooperatifi Başkanı Gülabi Çetin, “Katma değer üretiyoruz. Kadirli’de ciddi çalışanlar var. Gördüğünüz gibi hepsi şantiye çalışanı ve işletme sahibi. İhmal edilen, yarım bırakılan işlerde eksiklik var. Aradan 5 yıl geçti ve hala hiçbir şey yapılmadı.”

Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki marangozlar şantiyesindeki esnaf, yol ve kanalizasyon sorununa çözüm bulunmamasına tepki gösterdi.

“SAĞLIKSIZ BİR ORTAMDA ÇALIŞIYORUZ”

Kadirli Mobilyacılar Kooperatifi Lideri Gülabi Çetin şunları söyledi:

“Gördüğünüz gibi yolumuz yok, altyapımız yok, kanalizasyonumuz yok, burada sürekli kuyularımız var. Katma değer üretiyoruz. Kadirli için önemli çalışanlar var. Gördüğünüz gibi hepsi şantiye işçisi, iş sahibi. Oradalar. Hala ihmal edilen, yarım bırakılan iş sıkıntısı var. 5 yıl geçti, hiçbir şey yapılmadı. Gördüğünüz gibi burada sorunumuz yol yok, altyapı yok, kanalizasyon yok, kiminin kuyu kazması, kiminin kuyu kazmaması. yani yazın sivrisinek oluyor, bilmiyorum, birçok iştirakimizde kötü kokular var, sağlıksız bir ortamda çalışıyoruz. Ne çöp kutumuz var, ne de düzgün akan suyumuz var. Çalışanlara ve işletme sahiplerine verilen sözler yerine getirilmedi. Arkadaşlar çok evsiziz ve buranın su ücretini ödüyoruz, emlak vergisini, tabela vergisini ödüyoruz ama kimse bize bakmıyor.”

Kaynak: ANKA / Yerel

haber-merzifon.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu