Haber

İspanya’da canlı yayında muhabiri taciz eden kişi tutuklandı

– İspanya’da canlı yayın sırasında muhabiri taciz eden kişi tutuklandı

MADRİD – İspanya’nın başkenti Madrid’de canlı yayın sırasında kadın televizyon muhabirini taciz eden adam, polis ekipleri tarafından tutuklandı.

Başkent Madrid’de dün meydana gelen olayda, İspanyol Cuatro televizyon kanalının bir işyerine saldırı haberini vermek üzere yaptığı canlı yayın sırasında, sokakta bulunan bir adam tarafından taciz edildi.

Muhabir İsa Balado’nun iş yeri saldırısının ayrıntılarını kameraya anlatmaya başlamasının ardından şüpheli olay yerine gelerek muhabire eliyle uygunsuz bir şekilde dokundu. Canlı yayın sırasında yaşanan bu olay hem kanalın izleyicileri hem de program grubu tarafından net bir şekilde görüldü. Muhabir İsa Balado, olayın ardından çalışmalarına devam ederek haberi vermeye çalıştı ancak televizyon programının sunucusu Nacho Abad, durumu fark ederek muhabirin sözünü kesti ve adamın kendisini taciz edip etmediğini sordu. Bayan bu soruya “Evet” cevabını verdikten sonra hâlâ yanında duran tacizci adama dönerek canlı yayında olduğunu söyleyerek kendisini rahat bırakmasını istedi. Tacizci hiçbir şey yapmadığını öne sürerek kendini savundu ve muhabirin saçına dokunmaya çalıştı.

Olayın kanal çalışanları tarafından ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri tacizciyi gözaltına aldı. İspanya Ulusal Polisi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, canlı yayında bir muhabire cinsel saldırıda bulunan şahsın tutuklandığı bildirilirken, şüphelinin yakalandıktan sonra polis tarafından götürüldüğü anın sahneleri yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu