Haber

Ganyan bayisinde çıkan ‘alkol’ tartışmasında tabancayla tabancayla ateş ederek poposuyla vurdu.

Bülent Ü. BURSA’da. (47), ganyan bayisinde alkol nedeniyle çıkan tartışmada Saim K. tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Yaralı halde yerde yatan Bülent Ü.’ye çarpan Saim K., otomobilini olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Yıldırım ilçesi İncirli Caddesi üzerindeki ganyan bayisinde meydana geldi. İddiaya göre mahalle sakinlerinden Bülent Ü., ganyan bayiinde alkol aldığı gerekçesiyle Saim K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Saim K., Bülent Ü.’ye ateş etti. kemerinden çıkardığı tabancayla. Kurşunlardan biri Bülent Ü.’nün bacağına isabet ederken, park halindeki araca bir kurşun daha geldi. Kanlar içinde yere yığılan Bülent Ü.’nün başına tabancanın dipçikiyle vuran Saim K., 16 LPM 69 plakalı otomobilini bırakarak yaya olarak kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Bülent Ü., ambulansla kaldırıldığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bülent Ü.’nün sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenildi. iyi durumdaydı. ARABASINDA BULUNAN İÇECEK ŞİŞELERİ

Polis, yaptığı incelemede olay yerinde çok sayıda boş kovan ele geçirdi. Şüpheli Saim K.’nin otomobilinde yapılan aramada içki şişeleri bulundu. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu