Haber

Fenerbahçe ile ilgilendiği iddia edilen Rodrigo Becao kimdir? Kaç yaşında, hangi takımda?

Süper Lig’de 2022-2023 sezonu bitmeden takımlar transfer çalışmalarına başladı. Önümüzdeki yıl kadrosunda köklü değişiklik yapacağı düşünülen Fenerbahçe’nin, İtalya Serie A ekiplerinden Udinese’de forma giyen Rodrigo Becao ile ilgilendiği iddia edildi. Peki Rodrigo Becao hangi bölgede oynuyor, kaç yaşında, nereli? Detaylar burada.

Rodrigo Becao kimdir?

Rodrigo Becao, İtalya Serie A Ligi gruplarından Udinese’de forma giyen Brezilyalı futbolcudur. Kariyerine 2017 yılında Brezilya’nın Bahia grubunda başlayan Becao, takıma altyapıdan katıldı. Bahia ile 11 maça çıkan futbolcu, 2018 yılında Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova’ya kiralık olarak transfer olmuştu.

Rodrigo Becao hangi takımlarda forma giydi?

Profesyonel kariyerine Bahia ile başlayan 27 yaşındaki futbolcu, 2018 yılında Rusya Premier Lig takımlarından CSKA Moskova ile kiralık sözleşme imzaladı. İtalya Serie A ligi gruplarında Becao ile 5 yıllık anlaşma imzalandı. Becao, 2019 yılından beri Udinese forması giyiyor. Yeni piyasa değeri 10 milyon euro olan futbolcunun sözleşmesi Haziran 2024’te sona eriyor.

Rodrigo Becao’nun istatistikleri

1.91 boyundaki sağ ayaklı futbolcu, defans hattında görev yaptı ve Bahia ile 11, CSKA Moskova ile 36, Udinese ile 130 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu bu maçlarda 6 gol 3 asistlik performans sergiledi.

2022-2023 döneminde Becao, Udinese ile çıktığı 28 maçta 2 gol 1 asist kaydetti.

ayancik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu