Haber

“Ege’de Yerinizi Alın”

Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte genç üniversite adaylarını seçme heyecanı da arttı. Tercih yapacak öğrencilere yardımcı olmak, üniversitenin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, kültür, sanat ve spor altyapısı, sağlık, ulaşım, beslenme ve barınma olanakları hakkında bilgi vermek amacıyla “Ege’de Yerinizi Alın” temasıyla tercih günleri programı düzenlenecektir. Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan etkinlik, 24-25 Temmuz tarihlerinde Ege Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Üniversite adaylarını gelecekleri için değerli bir dönüm noktası olan üniversite seçim sürecinde Ege Üniversitesi’ne davet eden Rektör Prof. Seçim sürecinde en sağlıklı kararları verebilmeniz için 24-25 Temmuz tarihlerinde üniversitemizde düzenleyeceğimiz seçim günlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Ege Üniversitesi’nin tam akredite, öğrenci odaklı bir araştırma üniversitesi olduğunu belirten Prof. Yeni Egeliler, yani siz, tamamen akredite edilmiş, öğrenci odaklı bir araştırma üniversitesinde eğitim alma şansına sahip olacaksınız. Üniversitemizin gücü artık sınırlarımızı aşıyor. Ulusal ve uluslararası paydaşlarımızla güçlü bir iş birliği ve bağlantı ağımız var. Yeşil, sürdürülebilir, ulaşılabilir ve yaşanabilir bir kampüs ortamı dört mevsim sizleri bekliyor. Kültür, spor ve sanat faaliyetleri ile eğitim, öğretim ve araştırma geliştirme faaliyetleri ile öne çıkan bir yükseköğretim kurumuyuz. Türkiye’nin akademi alanında global markalarından biri olarak başarımızı her geçen gün artırıyoruz. Öğrenci odaklı bir misyonumuz var. Hayata geçirdiğimiz öğrenci odaklı uygulamalarla ‘Öğrencilerin Kariyer Gelişimlerini En Etkili Destekleyen Üniversite’ ödülünü alan ilk ve tek üniversiteyiz.

15. Tercih Günlerinde; Ege Üniversitesi bünyesinde seçebilecekleri bölümler ve iş olanakları, üniversitedeki sosyal yaşam, sağlık, ulaşım, beslenme ve barınma hakkında bilgi verilecektir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu