Haber

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, Soyer’in Körfezde Yüzdüğü Plaja Bahsetti

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in koyda yüzdüğü Güzelbahçe plajında ​​yıllardır insanların yüzdüğünü belirterek, “Konak, Bayraklı ve Karşıyaka’da yüzseydi bu olurdu. inandırıcı.”

Saygılı, Soyer’in körfeze girdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in denize girip Güzelbahçe plajında ​​yüzdüğünü belirten Soyer, şöyle konuştu:

“Sözümü tuttum” dedi. Sanki İzmirlilerin hafızasıyla, aklıyla dalga geçiyor. Ayrıca “Sıra iç körfezde” diye de ekledi. Görünüşe göre şimdiye kadar körfezi temizlemek yerine sadece “dış körfez ve iç körfez” arasındaki farkı öğrenmişti. Dış koyda vatandaşlarımızın yıllardır yüzdüğü plajı bulunan Güzelbahçe’de Konak, Bayraklı ve Karşıyaka’da yüzmek yerine Konak, Bayraklı ve Karşıyaka’da vuruş yapsaydı ikna edici olurdu. Seçime 5 ay kala tedirginliği arttığında ‘Burası zaten İzmir’ diyerek başladığı yere dalmak yerine vuruşlarını okşayarak gösteriş yapmak zorunda kalan Soyer’i anlıyoruz. Ancak Soyer’i anlıyoruz. “Bir yıllık görevi boyunca neden uzun bir yol kat edemediğini anlamıyoruz. Ayrıca Cumhuriyet’in 100 Yılı Yüzme Yarışı gibi anlamlı bir organizasyonda vatandaşlara eşlik etmesini de anlıyoruz. Ancak bunu yapmıyoruz. ‘Sözümüzü tuttuk, körfezi temizledik’ sloganıyla bu anlamlı olaya nasıl bulaştığını anlıyoruz. Görünen o ki, “İzmir’in CHP Lideri Soyer, yıllar sonra bile yine aynı yerde yüzecek. Ancak İzmir bu filmi tekrar tekrar izlemeyecektir.”

haber-orhangazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu