Haber

Abdullah Avcı’dan 5-0 yorum: Vahim bir durumda yaşıyoruz

Son şampiyon Trabzonspor, Muhteşem Lig’in 18. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 5-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Oyundan koptuk. Bu çok sağlıklı bir durum değil. Benzer durumları sık sık yaşamaya başladık.”

6 vuruştan 5’inin gol olduğunu söyleyen Avcı’nın açıklamaları şöyle:

– 26 aydır Trabzonspor’da mükemmel işler yaptık. Ama bu yıl 26 haftadır süreksiz bir durum yaşıyoruz. Bir maç bize hayal kurdurur. Akıllara yine toparlanma sürecini getiriyor, 2 maç sonrasında yine gri durumlar oluyor ve tekrar kopuşlar yaşanıyor.

– Bunu önlemek için çalışıyoruz. Oyuncuların tekrar ivme kazanması için her türlü oyunu deniyoruz. Süreksiz olmasını beklediğimizde durumun böyle olmadığını bir kez daha gördük. 26 haftada bu kadar dalgalı bir tablo sağlıklı değil. İyileşmek üzere ama iyileşmiyor. Hasta görünüyor. Trabzon camiasından özür diliyoruz. 26 ay boyunca nasıl güzel ve değerli işler yapıp, güzel duygular yaşadıysak, bugün de bu durumdan dolayı üzüntülüyüz. Aslında alışık olmadığımız bir durumda yaşıyoruz. Çalıştırdığım takımlarda 5 gol, 2 hafta önce deplasmanda 4 gol, ardından diğer deplasmanda 5 gol… Genelde hem hamle oynayan hem de az gol yiyen gruplarda çalıştım.

– Bütün bunlar üzerinden genel bir değerlendirme yapacağım. Şapkamızı önümüze koyup neleri yapıp neleri yapamayacağımız konusunda bir yarışma yapmalıyız. Rakibi tebrik eder, camiadan özür dileriz.

-Bazen bir ışık yanıyor, ‘Aaa tamam’ diyorsun ama sonra ışık kayboluyor. Dediğim gibi sürekli olmayan bir durum olarak kabul edilir. Bu konuda genel olarak bir değerlendirme yapılıp nelerin yapılıp yapılmayacağına dair bir karar alınabilir. Şu anda sadece prestij ile durum tespiti yapıyorum. (HABER MERKEZİ)

haber-semdinli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu