Haber

2023 FIBA ​​Dünya Kupası’nda yarı final maçları yarın yapılacak

Basketbol 2023 FIBA ​​Dünya Kupası’nda yarı final maçları yarın yapılacak.

Filipinler, Japonya ve Endonezya’nın ortaklaşa düzenlediği turnuvanın yarı finali, Filipinler’in Pasay kentindeki Mall of Asia Arena’da oynanacak.

Organizasyonda en iyi dereceyi 2014 yılında 2. olarak tamamlayan Sırbistan ile tarihinde ilk kez yarı finale yükselen Kanada, yarın TSİ 11.45’te karşılaşacak.

Nikola Jokic’in yokluğunda skor yükünü Bogdan Bogdanovic ve Nikola Milutinov’un taşıdığı Sırbistan, 25 sayı, 7.2 ribaund ve 5 asist ortalamalarıyla turnuvanın yıldızlarından Shai Gilgeous-Alexander liderliğindeki Kanada’yı durdurmaya çalışacak. .

Turnuva tarihinin 5 şampiyonluk, 3 ikincilik ve 4 üçüncülükle en başarılı takımı olan ABD ile bronz madalya kazandığı 2002 yılından bu yana en iyi turnuvasını yaşayan Almanya’nın karşılaşması TSİ 15.40’da başlayacak.

İçinde Anthony Edwards, Tyrese Haliburton ve Jalen Brunson gibi NBA’in önemli isimlerinin yer aldığı ABD, Dennis Schroder ve Wagner kardeşlerin (Franz ve Moritz) sürüklediği Almanya’yı geçerek 9. kez finale adını yazdırmak istiyor. zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu